JOUW LEIDERSCHAP MAAKT HET VERSCHIL

 jouw leiderschap is voor jou en je medewerkers de sleutel tot het succes
€699,-

Ja, ik doe mee met deze online training

Creëer betrokken medewerkers 

Focus op jullie doelstellingen

En vier samen de successen!

Wat levert het op wanneer jij sterker wordt in jouw leiderschap:
  • Je voelt je zeker en hebt plezier in je rol als leidinggevende.
  • Mensen werken met plezier voor je en voelen zich betrokken.
  • Mensen functioneren goed en dragen actief bij aan het succes van de organisatie.
  • Mensen voelen zich een ambassadeur en dat werkt door in je werkgeversimago.
  • Samen vormen jullie een grote succesfactor voor de organisatie.

Review van Alette

De cursus ‘Jouw leiderschap maakt het verschil’ zorgde voor interessante zelfreflectie én een pakket met tools voor een goede employee journey van on- tot outboarding. Een aanrader voor iedere leidinggevende.

Alette Ahsmann, manager communicatie en marketing


Video Aspect Ratio: 4:1

Maak kennis met

Kirsten de Roo

Maak kennis met Kirsten de Roo, jouw gids in hoe jouw leiderschap het verschil kan maken in het behoud van medewerkers. Kirsten is een gepassioneerde HR -en recruitment professional met jarenlange ervaring in wat mensen vanuit leiderschap nodig hebben om met plezier goed te functioneren. 

Zij gelooft dat jouw leiderschap de sleutel is tot succes. Hoe beter jij je voelt als leidinggevende en hoe sterker jouw leiderschapskwaliteiten zijn, des te meer word je de leidinggevende die je medewerkers verdienen en nodig hebben.

Met haar kennis en expertise heeft Kirsten deze training opgezet om jou te helpen bij het ontwikkelen van jouw leiderschapskwaliteiten. 

Dus je kan stoppen met het brandjes blussen. In plaats daarvan krijg je blije collega’s die met plezier bij jullie organisatie willen blijven werken en met elkaar succesvol zijn.

Ja, ik doe mee met deze online training
€ 699,-

ONLINE TRAINING
'JOUW LEIDERSCHAP MAAKT
HET VERSCHIL'

✅ Creëer betrokken medewerkers, focus je op jullie doelstellingen en vier de successen. 
✅ Succes is afhankelijk van jouw leiderschapskwaliteit. 
 

Het probleem is dat wanneer medewerkers zich onvoldoende betrokken voelen je medewerkers snel weer verliest. Het gaat daarnaast ten koste van jullie doestellingen en succes, waardoor je je gefrustreerd voelt en je eigen werkplezier minder wordt of zelfs verdwijnt.


Je kan stoppen met het brandjes blussen en in plaats daarvan krijg je blije collega’s die met plezier bij jullie organisatie willen blijven werken om met elkaar succesvol te zijn.


En dat is waarom we leiderschap een belangrijk thema vinden, vanuit onze 15 jaar ervaring met het helpen van werkgevers in het vinden en behouden van medewerkers.

Jouw leiderschap maakt het verschil

in 3 stappen

1

Meld je aan voor de Training 'Jouw leiderschap maakt het verschil' en volg de lessen.

2

Implementeer deze kennis in je organisatie. Ook daar helpen we je bij in deze training.

3

Vragen tijdens de implementatie? Stel ze in de ‘community’

Bij ‘Jouw Leiderschap maakt het verschil’ weten we

Bij ‘jouw leiderschap maakt het verschil’ weten we dat je betrokken medewerkers wilt hebben in je team, die zich écht onderdeel voelen van de organisatie en je samen succesvol kunt zijn.

Om dat te kunnen doen heb je een manier nodig om dat te realiseren.

Het probleem is dat wanneer medewerkers zich onvoldoende betrokken voelen je medewerkers snel weer verliest. Het gaat daarnaast ten koste van jullie doestellingen en succes, waardoor je je gefrustreerd voelt en je eigen werkplezier minder wordt of zelfs verdwijnt.

Wij geloven dat jouw leiderschap de sleutel is tot succes. Hoe beter jij je voelt als leidinggevende en hoe sterker jouw leiderschapskwaliteiten zijn, des te meer word je de leidinggevende die je medewerkers verdienen en nodig hebben.


Wij begrijpen dat dit erg lastig kan zijn. Zeker in deze tijd waarin er een grote complexiteit is m.b.t. de krapte op de arbeidsmarkt en de diverse generaties met allemaal hun eigen behoeften. Leidinggeven doe je niet zomaar even. En dat is waarom we leiderschap een belangrijk thema vinden, vanuit onze 15 jaar ervaring met het helpen van werkgevers in het vinden en behouden van medewerkers.

En dit is hoe we dat doen:

1

Meld je aan voor de Training ‘jouw leiderschap maakt het verschil’ en volg de lessen.

2

Implementeer deze kennis in je organisatie. Ook daar helpen we je bij in deze training.

3

Vragen tijdens de implementatie? Stel ze in de ‘community’

Dus je kan stoppen met het brandjes blussen en in plaats daarvan krijg je blije collega’s die met plezier bij jullie organisatie willen blijven werken om met elkaar succesvol te zijn.

Ja, ik doe mee met deze online training

Meer inspiratie in je mailbox?

Meld je dan direct aan voor de Kirsten de Roo nieuwsbrief. Iedere 14 dagen ontvang je kijk-, lees- en luistertips over onder andere Succesvol Onboarden en Offboarden.