Gratis training: De 5 succesfactoren van goed leiderschap    

Zo behoud je de juiste medewerkers in je organisatie en zorg je voor meer productiviteit binnen je team

  • Leer jezelf beter kennen als leidinggevende.

  • Tips om te zorgen voor meer betrokkenheid van je medewerkers.

  • Wat nodig is om inzicht te krijgen in de behoeften van je medewerkers, zodat zij goed kunnen functioneren.

  • Waarom goed leiderschap valt of staat met hoe je communiceert met je mensen.

  • Hoe je ongewenst verloop voorkomt.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Je gegevens zijn veilig.
Download Gratis

Wat zeggen mijn tevreden klanten?

“Het leiderschapsprogramma van Kirsten is een eye-opener. Vanaf de eerste module wordt er een bepaald bewustzijn gecreëerd wat mij als leidinggevende heeft gemotiveerd om naar mezelf te durven kijken als leider en na te denken over hoe ik als leider wil zijn. 

 - Britt Snelders

''Kirsten helpt me om situaties anders te benaderen, mijn communicatie met medewerkers te verbeteren en zelfreflectie toe te passen, met respect voor mijn eigen karakter en waarden. Dit heeft een positieve invloed op mijn team, wat ik erg waardeer.”

 - Veronique Lucas

“Het programma ‘Jouw leiderschap maakt het verschil’ zorgde voor interessante zelfreflectie én een pakket met tools voor een goede employee journey van on- tot outboarding. Een aanrader voor iedere leidinggevende.” 


- Alette Ahsmann
''Met haar kennis en expertise heeft Kirsten trainingsprogramma's opgezet om jou te helpen bij het ontwikkelen van jouw leiderschapskwaliteiten en dit concreet toe te passen in de praktijk. ''

Jouw leiderschap maakt een groot verschil voor jouw medewerkers

Je kent ongetwijfeld de uitdagingen die komen kijken bij het leiden van een team. Het hoge verloop binnen organisaties heeft waarschijnlijk ook zijn tol geëist binnen jouw team. Het vertrek en de komst van nieuwe medewerkers maken het moeilijk om een goed op elkaar ingespeeld team te creëren. Ik snap heel goed hoe je je voelt... Waarschijnlijk heb je er alles aan gedaan om je team bij elkaar te houden, maar toch blijft het een grote uitdaging. Het is om moedeloos van te worden, want het hoge verloop zorgt voor meer druk op je huidige medewerkers en belemmert de groei van je organisatie. Gelukkig bestaat er ook een manier om het verloop binnen je team te verminderen. 


Jouw manier van leidinggeven bepaalt voor 70% de betrokkenheid en tevredenheid van je medewerkers (Gallup). Dit betekent dat je als leidinggevende zelf een positief verschil kan maken in de mate van verloop. Door je leiderschap te ontwikkelen bouw je aan een hechter team en verhoog je de winstgevendheid van je organisatie. Zo groei je niet alleen als persoon, maar zorg je ook voor het behoud van personeel. Dit biedt ruimte voor interne ontwikkeling en bespaart tijd die gemoeid gaat met het werven van nieuwe mensen. 

Met mijn bewezen strategie leer je hoe je vanuit goed leiderschap zélf de juiste mensen in je team behoudt. 

Behoefte aan meer werkgeluk en productiviteit én een afname van ongewenst verloop binnen jouw organisatie?

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Je gegevens zijn veilig.
Download Gratis