SUCCESVOL ONBOARDEN

Behoud van je mensen START bij een goede Onboarding
€699,-

Investeer

in je nieuwe collega

Bespaar geld door een

goede onboarding

Een ingewerkte collega is

een betrokken collega

Cursisten 'Succesvol Onboarden' 

In 2022 heb ik Kirsten leren kennen na aankoop van haar onboardingsprogramma. In mijn functie als HR manager bij een internationaal productiebedrijf zocht ik een praktisch methode om nieuwe medewerkers in zeer diverse functies, een warm welkom te heten. Het programma succesvol onboarden biedt waardevolle inzichten, praktische tools én Kirsten geeft je handvaten waarmee het programma succesvol wordt geïmplementeerd en geeft tips in hoe je het gebruik van je nieuwe onboardingsprogramma kunt borgen. Ik raad het succesvol onboardingsprogramma iedereen aan.

Stephanie Dörenberg
Recent heb ik bij Kirsten de online training Succesvol Onboarden gevolgd. Een training die goed opgebouwd is, zowel informatief als praktisch is en boeiend blijft tot en met het einde. Ook heb ik het boek van Kirsten gelezen en deze training is een mooie verdieping. Ik kan de training van harte aanbevelen als je zowel nog een heel onboardingsplan wil maken als wanneer je je huidige plan onder de loep wil houden. Gedurende de hele training krijg je ook tips hoe je management en leidinggevende kan meenemen in onboarden, wie welke rol zou moeten hebben en hoe je draagvlak creëert.
Chantal van Lanen
Onlangs heb ik met veel plezier de online cursus 'Succesvol Onboarden' van Kirsten de Roo gevolgd. In de cursus leer je niet alleen over het opzetten en inrichten van een mooi onboardingsprogramma, maar ook over het continu verbeteren en door ontwikkelen van het programma. Hiervoor krijg je, naast uitleg, ook templates aangereikt die je in de praktijk direct kan toepassen. Heel handig! De cursus bestaat uit meerdere losse trainingen die je op je eigen tempo kan doorlopen. Dat vond ik heel erg fijn te combineren met mijn drukke baan. Dankjewel Kirsten!
Tijmen Romeijn

Ik volg Kirsten al een tijdje op LinkedIn en ik vind haar bijdragen altijd interessant. Een paar maanden geleden gestart met de e-learning “Succesvol onboarden”.
Erg praktisch, direct toepasbaar en leerzaam! Kirsten heb ik leren kennen als zeer betrokken, deskundig en geïnteresseerd. Ze denkt mee en staat klaar voor advies en tips.
Het is zeer zeker een aanrader om het programma te volgen! Ik ben ervan overtuigd dat elk bedrijf hier z’n voordeel mee kan doen.

Rinske Groot Nibbelink - HR | Marketing&Communicatie 

Een paar feiten over zwemmende collega's die zich niet thuis voelen

Nieuwe, zwemmende collega's die zich niet thuis voelen

  • vinden minder snel hun draai en zijn minder productief
  • vertrekken sneller

Belangrijke cijfers* over zwemmende collega's die zich niet thuis voelen waarbij de verwachtingen tegenvallen

  • 4% stopt na een rampzalige eerste dag*
  • 60% overweegt hun kersverse werkgever na een maand weer te verlaten*
  • 20% stopt binnen de eerste 45 dagen*

(*o.a. Brandon Hall & Bersin by Deloitte)

Video Aspect Ratio: 4:1

"Great things in business are never done by one person. 

They're done by a team of people." 

- Steve Jobs, medeoprichter van Apple.

Voorkom Vertrek

Voorkom voortijdig vertrek van een nieuwe talentvolle collega.

Bespaar geld

Bespaar tijd, geld en energie door een Succesvolle Onboarding.

Bedrijfsdoelstellingen
Haal je bedrijfsdoelstellingen met blije en gemotiveerde collega’s.

Maak kennis met Kirsten de Roo

Maak kennis met Kirsten de Roo, jouw trainer en coach in hoe jouw leiderschap het verschil maakt voor jouw medewerkers. Kirsten is een gepassioneerde leiderschapsexpert met jarenlange ervaring in wat mensen vanuit leiderschap nodig hebben om met plezier goed te functioneren.

Zij gelooft dat het behouden van medewerkers start bij een goede onboarding, zoals cijfers uit onderzoeken ook laten zien. Zodat mensen goed functioneren en met plezier bij je willen blijven werken. 

€ 699,-

ONLINE TRAINING
'SUCCESVOL ONBOARDEN'

✅ Je bent in staat met een eigen onboarding-strategie en praktisch plan de juiste mensen vanaf de eerste dag aan je te binden, vanuit betrokkenheid en werkplezier;

 

Het werven van nieuwe mensen heeft weinig zin wanneer je mensen weer snel verliest doordat ze zich niet snel thuisvoelen na hun start in jouw bedrijf of team. Het onboarden van nieuwe medewerkers is cruciaal wanneer je nieuwe mensen zo snel mogelijk thuis wil laten voelen, zodat ze met plezier voor je willen blijven werken.
En nee, daar is meer voor nodig dan alleen een ‘inwerkplannetje’ voor de eerste week..

Succesvol Onboarden in 3 stappen

1

Meld je aan voor de Training ‘Succesvol Onboarden’

2

Implementeer deze kennis in je organisatie

3

Vragen tijdens de implementatie? Stel ze in de ‘Succesvol Onboarden - community’

Bij ‘succesvol onboarden’ weten we

dat je blije medewerkers wilt hebben voor je organisatie, die graag bij je willen blijven. 

Om dat te kunnen doen heb je een manier nodig om dat te realiseren. 

Het probleem is dat door een slechte onboarding je nieuwe medewerkers snel weer verliest, waardoor je je gefrustreerd voelt. 

Wij geloven dat jouw werk te leuk is om met gezeur bezig te moeten zijn.


Wij begrijpen jouw probleem, want dat hebben wij zelf ook ervaren in ons werk binnen HR & recruitment. En dat is waarom we succesvol onboarden en goed selecteren van mensen een belangrijk thema vinden, vanuit onze 15 jaar ervaring met het helpen van werkgevers in het vinden en behouden van medewerker. En daar helpen we je graag bij, zodat jouw werk nog leuker wordt én je nog meer van betekenis kunt zijn in jouw rol.

 

En dit is hoe je dit kan realiseren:

1. Meld je aan voor de Training ‘Succesvol Onboarden’.

2. Implementeer deze kennis in je organisatie

3. Vragen tijdens de implementatie? Stel ze in de ‘Succesvol Onboarden - community’

Dus schrijf je in voor deze training en zorg voor blij en gemotiveerde nieuwe collega’s.


Meer inspiratie in je mailbox?

Meld je dan direct aan voor de Kirsten de Roo nieuwsbrief. Iedere 14 dagen ontvang je kijk-, lees- en luistertips over onder andere Succesvol Onboarden en Offboarden.