Wij hebben besloten om deel te nemen aan deze training, omdat wij een aantal keren met onze neus hard op de feiten zijn gedrukt. Te opportunistisch, te snel en ondoordacht mensen aannemen kan soms werken maar soms dus ook niet en als dat gebeurd op cruciale momenten doet dat extra pijn. De training van Kirsten heeft ons daarbij absoluut geholpen. Eerst “back to basic” en vandaar uit opbouwen naar een weldoordacht selectie- en aanname proces waarvan we nu de eerste vruchten beginnen te plukken in de vorm van nieuwe aannames op een aantal belangrijke posities binnen ons bedrijf. Nu het onboarden nog….
TLogistics, Esther Banens (Operations Director) en Ad van Beurden (Directeur/eigenaar)
In 2022 heb ik Kirsten leren kennen na aankoop van haar onboardingsprogramma. In mijn functie als HR manager bij een internationaal productiebedrijf zocht ik een praktisch methode om nieuwe medewerkers in zeer diverse functies, een warm welkom te heten. Het programma succesvol onboarden biedt waardevolle inzichten, praktische tools én Kirsten geeft je handvaten waarmee het programma succesvol wordt geïmplementeerd en geeft tips in hoe je het gebruik van je nieuwe onboardingsprogramma kunt borgen. Ik raad het succesvol onboardingsprogramma iedereen aan.
Stephanie Dörenberg, Interim HR Partner
Ik ben de training van Kirsten gaan volgen, omdat het heel herkenbaar is waar ze over schrijft op LinkedIn: Wat ga je wel of niet vragen in een sollicitatiegesprek, hoe ga je je bedrijf voorstellen aan je toekomstige medewerker, het duidelijk maken wat hij van jou mag verwachten zodat de werknemer zich voor langere tijd aan je bedrijf wil binden. Ik ben nog niet door de hele training heen, maar het heeft me nu al meerdere nieuwe inzichten gegeven die ik zeker kan gebruiken.
Henri Greven, Directeur Greven Bedrijfsauto’s | Finalease
Recent heb ik bij Kirsten de online training Succesvol Onboarden gevolgd. Een training die goed opgebouwd is, zowel informatief als praktisch is en boeiend blijft tot en met het einde. Ook heb ik het boek van Kirsten gelezen en deze training is een mooie verdieping. Ik kan de training van harte aanbevelen als je zowel nog een heel onboardingsplan wil maken als wanneer je je huidige plan onder de loep wil houden. Gedurende de hele training krijg je ook tips hoe je management en leidinggevende kan meenemen in onboarden, wie welke rol zou moeten hebben en hoe je draagvlak creëert.
Chantal van Lanen, Recruiter 
Kirsten verzorgde een sessie over leiderschap voor ons ondernemersnetwerk Nexus. Kirsten presenteert rustig en weet de juiste, soms confronterende, vragen te stellen. Ze prikkelt om na te denken over je leiderschap als ondernemer en of je meer een ondernemer of manager bent. De sessie gaf ons voldoende stof tot nadenken en om een volgende bijeenkomst mee te vullen. Dankjewel Kirsten!

Thirza Ephraïm - van Vuuren, The Workbrand

Gisteren was ik aanwezig bij Kirstens presentatie op de 'Kennisdag voor MKB-adviseurs van De Goudse Verzekeringen', waar ze het onderwerp "Personeelstekort begint bij jezelf" behandelde. Haar presentatie was erg inspirerend!

Kirsten wist op een interactieve en boeiende manier over te brengen hoe beperkende overtuigingen en vooroordelen ons kunnen beïnvloeden als het gaat om het krijgen of behouden van personeel. Haar sessie was niet alleen inspirerend, maar ook praktisch. Ze reikte concrete tips aan om mee aan de slag te gaan.

Veel mensen in de zaal deelden mijn enthousiasme voor Kirstens presentatie. Haar expertise en passie voor dit onderwerp straalden door in haar presentatie en ik kan haar dus zeker aanbevelen.

Kirsten, bedankt voor de inspiratie en de waardevolle inzichten die je met ons hebt gedeeld tijdens het congres. Ik kijk ernaar uit om meer van je werk te volgen!
Danielle Berends, Sr. Propositiemarketeer Branches bij De Goudse
Ik volg Kirsten al een tijdje op LinkedIn en ik vind haar bijdragen altijd interessant. Een paar maanden geleden gestart met de e-learning “Succesvol onboarden”.
Erg praktisch, direct toepasbaar en leerzaam! Kirsten heb ik leren kennen als zeer betrokken, deskundig en geïnteresseerd. Ze denkt mee en staat klaar voor advies en tips.
Het is zeer zeker een aanrader om het programma te volgen! Ik ben ervan overtuigd dat elk bedrijf hier z’n voordeel mee kan doen.

Rinske Groot Nibbelink -HR | Marketing&Communicatie

De cursus ‘Jouw leiderschap maakt het verschil’ zorgde voor interessante zelfreflectie én een pakket met tools voor een goede employee journey van on- tot outboarding. Een aanrader voor iedere leidinggevende.
Alette Ahsmann, manager communicatie en marketing