BOEK EEN
KENNISSESSIE

voor je medewerkers of klanten

Na een wederom interessante post op LinkedIn te hebben gelezen van Kirsten heb ik haar boek "Personeelstekort begint bij jezelf' direct gekocht. Het boek leest snel, gemakkelijk en is als HR professional erg herkenbaar. Ik heb contact met Kirsten gezocht en haar gevraagd te komen spreken op een kwartaalmeeting van al onze managers bij Gomes.
Kirsten heeft op een speelse en toch confronterende manier een spiegel voor gehouden aan ons directie en management. Er werd aandachtig geluisterd en een ieder was enthousiast. Weer een stap kunnen zetten door Kirsten naar bewustzijn en veranderend gedrag.
Kirsten maakt complexiteit in gedrag kristalhelder. Ik kan iedereen Kirsten aanraden, live en op schrift!
Laura Koster | Strategisch HR - Mensgericht leiderschap
Kirsten verzorgde een sessie over leiderschap voor ons ondernemersnetwerk Nexus. Kirsten presenteert rustig en weet de juiste, soms confronterende, vragen te stellen. Ze prikkelt om na te denken over je leiderschap als ondernemer en of je meer een ondernemer of manager bent. De sessie gaf ons voldoende stof tot nadenken en om een volgende bijeenkomst mee te vullen. Dankjewel Kirsten!

Thirza Ephraïm - van Vuuren | employer branding | vacatureteksten  

Kirsten heeft onlangs het bedrijfsleven, overheid, non-profit organisaties en politiek van Lelystad door middel van een strakke en inspirerende presentatie anders laten kijken naar de vraag- en aanbodzijde van de arbeidsmarkt. “You need two to dance the tango”. Stijl van leiderschap en imago organisatie zijn van essentieel belang talent te vinden en/ of te behouden. Kirsten gaf onze conferentie een geweldige start door haar input en de aanwezigen gingen met volle energie en inzichten naar kantoor terug. Hartelijk dank Kirsten voor de spiegels en de toelichting. Je hebt ons als stakeholders in de stad weer een aantal handvatten gegeven om Lelystad in haar geheel mooier en sterker te maken. 

Marcel Burger | Personeelsspecialist

Boek een kennissessie voor je medewerkers of klanten

Ben jij op zoek naar een prikkelende en praktische kijk op hoe je als bedrijf om kunt gaan met de krapte op de arbeidsmarkt? Wil je niet de arbeidsmarkt ‘de schuld’ blijven geven van het personeelstekort, maar ben je vooral nieuwsgierig naar wat je zélf kunt doen? Nodig me uit voor een kennissessie en laat je inspireren, triggeren en aanzetten tot verandering! Personeelstekort begint bij jezelf en daarmee de oplossing dus ook.

Meer inspiratie in je mailbox?

Meld je dan direct aan voor de Kirsten de Roo nieuwsbrief. Iedere 14 dagen ontvang je kijk-, lees- en luistertips over onder andere Succesvol Onboarden en Offboarden.