ALL YOU CAN LEARN

Krijg toegang tot ALLE online trainingen
VAN €2894,-
NU €2250,-

Ja, ik profiteer van deze combi-deal!

Investeer

in jezelf

Bespaar geld door deze combinatie-aanbieding

Hart voor de onderneming en

voor jezelf

Cursist 'Succesvol Onboarden'

In 2022 heb ik Kirsten leren kennen na aankoop van haar onboardingsprogramma. In mijn functie als HR manager bij een internationaal productiebedrijf zocht ik een praktisch methode om nieuwe medewerkers in zeer diverse functies, een warm welkom te heten. Het programma succesvol onboarden biedt waardevolle inzichten, praktische tools én Kirsten geeft je handvaten waarmee het programma succesvol wordt geïmplementeerd en geeft tips in hoe je het gebruik van je nieuwe onboardingsprogramma kunt borgen. Ik raad het succesvol onboardingsprogramma iedereen aan.

Stephanie Dörenberg

Cursist 'Succesvol Onboarden'

Recent heb ik bij Kirsten de online training Succesvol Onboarden gevolgd. Een training die goed opgebouwd is, zowel informatief als praktisch is en boeiend blijft tot en met het einde. Ook heb ik het boek van Kirsten gelezen en deze training is een mooie verdieping. Ik kan de training van harte aanbevelen als je zowel nog een heel onboardingsplan wil maken als wanneer je je huidige plan onder de loep wil houden. Gedurende de hele training krijg je ook tips hoe je management en leidinggevende kan meenemen in onboarden, wie welke rol zou moeten hebben en hoe je draagvlak creëert.
Chantal van Lanen

Cursist 'Succesvol Onboarden'

Ik volg Kirsten al een tijdje op LinkedIn en ik vind haar bijdragen altijd interessant. Een paar maanden geleden gestart met de e-learning “Succesvol onboarden”.
Erg praktisch, direct toepasbaar en leerzaam! Kirsten heb ik leren kennen als zeer betrokken, deskundig en geïnteresseerd. Ze denkt mee en staat klaar voor advies en tips.
Het is zeer zeker een aanrader om het programma te volgen! Ik ben ervan overtuigd dat elk bedrijf hier z’n voordeel mee kan doen.

Rinske Groot Nibbelink - HR | Marketing&Communicatie 

Cursist 'Jouw leiderschap maakt het verschil'

De cursus ‘Jouw leiderschap maakt het verschil’ zorgde voor interessante zelfreflectie én een pakket met tools voor een goede employee journey van on- tot outboarding. Een aanrader voor iedere leidinggevende.

Alette Ahsmann - manager communicatie en marketing 

Wil je toegang tot een schat aan kennis om jezelf naar een hoger niveau te tillen? Waarbij je nog beter jouw organisatie of bedrijf kan helpen met het vinden en behouden van de juiste mensen op de juiste plek? 


Kies dan voor het 'All You Can Learn" pakket en krijg onbeperkt toegang tot alle trainingen. Voor een jaar lang kun je onbeperkt de trainingen volgen, waarbij jij kiest in welk tempo en in welke volgorde, en kun je onbeperkt deelnemen aan de live Q&A's waarbij je met mij en andere deelnemers kunt sparren.


Voor dit pakket geldt een all-in tarief waarbij je (noem %) minder betaalt per training. 


Je krijgt volledig toegang tot de volgende

Online trainingen

Succesvol Onboarden

Behoud van je mensen START bij een goed Onboarding

Succesvol Offboarden

Van Ex-Collega een Ambassadeur van je bedrijf

Jouw Werkgeluk

Meer inzicht in jezelf en een beter beeld bij je kwaliteiten en ambities

Selecteren zonder vooroordelen

Selecteer objectief

Strategisch Selecteren

Bouw het juiste team

Jouw leiderschap maakt     het verschil

Jouw sleutel tot succes

Maak kennis met Kirsten de Roo

Maak kennis met Kirsten de Roo, jouw gids op de weg naar je eigen succesvolle ontwikkeling. Kirsten is een gepassioneerde HR-professional met jarenlange ervaring in het onboarden van nieuwe medewerkers. 

Met haar kennis en expertise heeft Kirsten deze trainingen opgezet om jou te helpen bij het jouw ontwikkeling.

Of je nu een HR-manager, leidinggevende of nieuwe medewerker bent, Kirsten staat voor je klaar om je te begeleiden tijdens één van deze online trainingen.

Ja, ik profiteer van deze combi-deal!
€ 2984,-
€ 2250,-

ALL YOU CAN LEARN

Je krijgt direct toegang tot de volgende training:

✅ SUCCESVOL ONBOARDEN;

✅ SELECTEREN ZONDER VOOROORDELEN’

✅ STRATEGISCH SELECTEREN'

✅ JOUW LEIDERSCHAP MAAKT HET VERSCHIL’

✅ SUCCESVOL OFFBOARDEN’


Succesvol Online Leren in 3 stappen

1

Meld je aan voor deze geweldige combi-deal!

2

Implementeer deze kennis in je organisatie
Ja, ik profiteer van deze combi-deal!

3

Vragen tijdens de implementatie? Stel ze in onze community!

Meer inspiratie in je mailbox?

Meld je dan direct aan voor de Kirsten de Roo nieuwsbrief. Iedere 14 dagen ontvang je kijk-, lees- en luistertips over onder andere Succesvol Onboarden en Offboarden.