STRATEGISCH SELECTEREN

Bouw jouw team met de juiste mensen op de juiste plek
€699,-

Ja, ik doe mee met deze online training

Toekomstgericht

selecteren

Doelstellingen duidelijk 

voor iedere collega

Talent en Potentie zijn het hart 

van jouw organisatie

Wat levert het op wanneer jij mensen strategisch selecteert:
  • Je hebt de juiste mensen in je team die nu én in de toekomst succesvol bijdragen aan jullie ambitie en doelstellingen.
  • Je selecteert mensen die van grote waarde zijn voor je team, zonder dat je hoeft te kiezen voor het bekende schaap met de 5 poten.
  • Je hebt regie over je selectieproces en weet exact welke mensen je nodig hebt én hoe je deze mensen selecteert.
  • De kans op mismatches is vrijwel nihil.
  • Het brengt rust voor jezelf én de mensen in je team, waardoor je ongewenst verloop zoveel mogelijk voorkomt. 

Cursisten 'Succesvol Onboarden' 

In 2022 heb ik Kirsten leren kennen na aankoop van haar onboardingsprogramma. In mijn functie als HR manager bij een internationaal productiebedrijf zocht ik een praktisch methode om nieuwe medewerkers in zeer diverse functies, een warm welkom te heten. Het programma succesvol onboarden biedt waardevolle inzichten, praktische tools én Kirsten geeft je handvaten waarmee het programma succesvol wordt geïmplementeerd en geeft tips in hoe je het gebruik van je nieuwe onboardingsprogramma kunt borgen. Ik raad het succesvol onboardingsprogramma iedereen aan.

Stephanie Dörenberg
Recent heb ik bij Kirsten de online training Succesvol Onboarden gevolgd. Een training die goed opgebouwd is, zowel informatief als praktisch is en boeiend blijft tot en met het einde. Ook heb ik het boek van Kirsten gelezen en deze training is een mooie verdieping. Ik kan de training van harte aanbevelen als je zowel nog een heel onboardingsplan wil maken als wanneer je je huidige plan onder de loep wil houden. Gedurende de hele training krijg je ook tips hoe je management en leidinggevende kan meenemen in onboarden, wie welke rol zou moeten hebben en hoe je draagvlak creëert.
Chantal van Lanen
Video Aspect Ratio: 4:1

 

Maak kennis met

Kirsten de Roo

Maak kennis met Kirsten de Roo, jouw gids op de weg naar strategisch selecteren. Kirsten is een gepassioneerde HR -en recruitmentprofessional met jarenlange ervaring in het strategisch selecteren van nieuwe medewerkers. 

Ze begrijpt als geen ander dat de waan van de dag regeert in de regel en dat is precies ook de reden dat vaak niet de juiste mensen worden gekozen. Er wordt veel te weinig gekeken naar welke mensen nu én in de toekomst nodig zijn om als bedrijf succesvol te kunnen zijn én blijven. Met veel ellende tot gevolg. 

Met haar kennis en expertise heeft Kirsten deze training opgezet om jou te helpen bij het ontwikkelen van een gestructureerd, effectief en duurzaam selectie-programma.

Of je nu een ondernemer, leidinggevende of HR-manager bent, Kirsten staat voor je klaar om je te begeleiden op de weg naar het strategisch kiezen van de juiste mensen op de juiste plek.

Ja, ik doe mee met deze online training
€ 699,-

ONLINE TRAINING
'STRATEGISCH SELECTEREN'

✅ Bouw het juiste team met de juiste mensen op de juiste plek, zodat jullie samen succesvol jullie doelstellingen kunnen bereiken.
✅ Oog voor de doelstellingen, het DNA en jouw organisatie.
 

Wij begrijpen dat dit gemakkelijker gezegd is dan gedaan. De waan van de dag regeert in de regel en dat is precies ook de reden dat vaak niet de juiste mensen worden gekozen. Met veel ellende tot gevolg. Want mensen kunnen het organisatiesucces maken of breken.


En wanneer je dus niet de juiste mensen op de juiste plek hebt zal dat ten koste gaan van de organisatie, de medewerkers, maar ook klanten of patiënten en cliënten worden er de dupe van. Alles wat je dus niet wilt.


En dat is waarom we ‘strategisch selecteren’ een belangrijk thema vinden vanuit onze 15 jaar ervaring met het helpen van werkgevers in het vinden en behouden van medewerkers.

Strategisch Selecteren in 3 stappen

1

Meld je aan voor de Training ‘Strategisch selecteren’ en volg de lessen.

2

Implementeer deze kennis in je organisatie. Ook daar helpen we je bij in deze training.

Ja, ik doe mee met deze online training

3

Vragen tijdens de implementatie? Stel ze in de ‘community’

Bij ‘strategisch selecteren’ weten we

dat je het juiste team wilt bouwen met de juiste mensen op de juiste plek, zodat jullie samen succesvol jullie doelstellingen kunnen bereiken.

Om dat te kunnen doen heb je een manier nodig om dat te realiseren. 

Het probleem is dat er veel te weinig wordt gekeken naar welke mensen je nodig hebt om niet alleen nu, maar ook in de toekomst succesvol te kunnen zijn. Doelstellingen zijn te onduidelijk, het DNA en de cultuur van de organisatie wordt te weinig meengenomen in de selectiestrategie én het is niet helder hoe mensen elkaar kunnen aanvullen vanuit ieder zijn talenten en potentieel.

Wij geloven dat wanneer je strategisch de juiste mensen kiest je dan ook echt duurzaam verder kunt groeien met de juiste mensen op de juiste plek.  

Wij begrijpen dat dit gemakkelijker gezegd is dan gedaan. De waan van de dag regeert in de regel en dat is precies ook de reden dat vaak niet de juiste mensen worden gekozen. Met veel ellende tot gevolg. Want mensen kunnen het organisatiesucces maken of breken. En wanneer je dus niet de juiste mensen op de juiste plek hebt zal dat ten koste gaan van de organisatie, de medewerkers, maar ook klanten of patiënten en cliënten worden er de dupe van.

Alles wat je dus niet wilt.


En dat is waarom we ‘strategisch selecteren’ een belangrijk thema vindenvanuit onze 15 jaar ervaring met

het helpen van werkgevers in het vinden en behouden van medewerkers. 

En dit is hoe we dat doen: 

1

Meld je aan voor de Training ‘Strategisch selecteren’ en volg de lessen.

2

Implementeer deze kennis in je organisatie. Ook daar helpen we je bij in deze training.

3

Vragen tijdens de implementatie? Stel ze in de ‘community’


Dus je kan stoppen met het meewaaien met de dag en nu echt aan de slag gaan met je belangrijkste succesfactor.

De juiste mensen op de juiste plek, waardoor je met elkaar succesvol kunt groeien.


Ja, ik doe mee met deze online training

Meer inspiratie in je mailbox?

Meld je dan direct aan voor de Kirsten de Roo nieuwsbrief. Iedere 14 dagen ontvang je kijk-, lees- en luistertips over onder andere Succesvol Onboarden en Offboarden.