SELECTEREN ZONDER VOOROORDELEN

 Kies de juiste mensen  die elkaar aanvullen
€499,-

Ja, ik doe mee met deze online training

Kies de juiste mensen

voor je team

Doelgericht en objectief

selecteren

Laat je Team van waarde zijn

in plaats van het individu.

Wat levert het op wanneer je mensen zo objectief mogelijk selecteert:
  • De juiste mensen die samen succesvol zijn in jouw team.
  • Een eerlijk selectieproces.
  • Een grotere vijver aan talent, passend bij jullie organisatie. 
  • Een diversiteit aan talenten, manieren van denken en doen. Mensen vullen elkaar aan in plaats van dat ze allemaal op elkaar lijken.
  • Waardoor ook meer ruimte ontstaat voor vernieuwing en innovatie.

Cursisten 'Succesvol Onboarden' 

In 2022 heb ik Kirsten leren kennen na aankoop van haar onboardingsprogramma. In mijn functie als HR manager bij een internationaal productiebedrijf zocht ik een praktisch methode om nieuwe medewerkers in zeer diverse functies, een warm welkom te heten. Het programma succesvol onboarden biedt waardevolle inzichten, praktische tools én Kirsten geeft je handvaten waarmee het programma succesvol wordt geïmplementeerd en geeft tips in hoe je het gebruik van je nieuwe onboardingsprogramma kunt borgen. Ik raad het succesvol onboardingsprogramma iedereen aan.

Stephanie Dörenberg
Recent heb ik bij Kirsten de online training Succesvol Onboarden gevolgd. Een training die goed opgebouwd is, zowel informatief als praktisch is en boeiend blijft tot en met het einde. Ook heb ik het boek van Kirsten gelezen en deze training is een mooie verdieping. Ik kan de training van harte aanbevelen als je zowel nog een heel onboardingsplan wil maken als wanneer je je huidige plan onder de loep wil houden. Gedurende de hele training krijg je ook tips hoe je management en leidinggevende kan meenemen in onboarden, wie welke rol zou moeten hebben en hoe je draagvlak creëert.
Chantal van Lanen
Video Aspect Ratio: 4:1

 

Maak kennis met

Kirsten de Roo

Maak kennis met Kirsten de Roo, jouw trainer en coach in hoe jouw leiderschap het verschil kan maken voor jouw medewerkers. Kirsten is een gepassioneerde leiderschapsexpert met jarenlange ervaring in wat mensen vanuit leiderschap nodig hebben om met plezier goed te functioneren.

Zij gelooft dat jouw leiderschap de sleutel is tot succes. Hoe beter jij je voelt als leidinggevende en hoe sterker jouw leiderschapskwaliteiten zijn, des te meer word je de leidinggevende die je medewerkers nodig hebben.

Met haar kennis en expertise heeft Kirsten trainingsprogramma's opgezet om jou te helpen bij het ontwikkelen van jouw leiderschapskwaliteiten en dit concreet toe te passen in de praktijk. 

Ja, ik doe mee met deze online training
€ 499,-

ONLINE TRAINING
'SELECTEREN ZONDER VOOROORDELEN'

✅ Stop met zoeken naar het schaap met 5 poten, maar kies de juiste mensen voor je team.
✅ Selecteer objectief, zonder wat we denken te zien.
 

Het probleem is dat het schaap met 5 poten al heel lang niet meer bestaat, als deze al ooit heeft bestaan. Maar, het échte probleem is dat we de juiste mensen vaak niet vinden, omdat onze vooroordelen ons in de weg zitten. En deze mensen dus niet kiezen. En daardoor missen we mensen die van grote waarde kunnen zijn voor je team of je kiest juist mensen waarbij het verre van verstandig is. ‘Maar ja, hij had zo’n mooi cv.’  Of ‘Ik had zo’n goede klik met haar…’


Je kan stoppen met het afgaan op je buikgevoel of mensen kiezen die allemaal op elkaar lijken. In plaats daarvan krijg je collega’s die elkaar aanvullen én van grote waarde zijn voor je team, zodat jullie samen succesvol kunnen zijn.


En dat is waarom we ‘selecteren zonder vooroordelen’ een belangrijk thema vinden, vanuit onze 15 jaar ervaring met het helpen van werkgevers in het vinden en behouden van medewerkers.

Selecteren zonder vooroordelen

in 3 stappen

1

Meld je aan voor de Training ‘Selecteren zonder vooroordelen en volg de lessen.

2

Implementeer deze kennis in je organisatie. Ook daar helpen we je bij in deze training.

Ja, ik doe mee met deze online training

3

Vragen tijdens de implementatie? Stel ze in de ‘community’

Bij ‘selecteren zonder vooroordelen’ weten we

dat je de juiste mensen voor je team wilt kiezen die elkaar aanvullen, zonder dat je op zoek moet gaan naar het welbekende ‘schaap met de 5 poten’.

Om dat te kunnen doen heb je een manier nodig om dat te realiseren.

Het probleem is dat dit schaap al heel lang niet meer bestaat, als deze al ooit heeft bestaan. Maar, het échte probleem is dat we deze mensen vaak niet vinden, omdat onze vooroordelen ons in de weg zitten. En deze mensen dus niet kiezen. En daardoor missen we mensen die van grote waarde kunnen zijn voor je team of je kiest juist mensen waarbij het verre van verstandig is. ‘Maar ja, hij had zo’n mooi cv.’  Of ‘Ik had zo’n goede klik met haar…’

Wij geloven dat wanneer je zo objectief mogelijk selecteert, jij de juiste mensen kiest voor je team. Hoe meer jij je bewust ben van jouw vooroordelen hoe meer jij er regie over kan nemen en er niet door laat leiden.


Wij begrijpen dat dit gemakkelijker gezegd is dan gedaan. Want uiteindelijk zijn we allemaal mensen en zijn we geneigd om vooral af te gaan op wat we zien of denken te zien. En dat is vaak onterecht, terwijl het een grote invloed heeft op de mensen die we kiezen in het team en heeft het dus ook invloed op het succes van je team.  En dat is waarom we ‘selecteren zonder vooroordelen’ een belangrijk thema vinden, vanuit onze 15 jaar ervaring met het helpen van werkgevers in het vinden en behouden van medewerkers.

En dit is hoe we dat doen:

1

Meld je aan voor de Training ‘Selecteren zonder vooroordelen en volg de lessen.

2

Implementeer deze kennis in je organisatie. Ook daar helpen we je bij in deze training.

3

Vragen tijdens de implementatie? Stel ze in de ‘community’

Dus je kan stoppen met het afgaan op je buikgevoel of mensen kiezen die allemaal op elkaar lijken. In plaats daarvan krijg je collega’s die elkaar aanvullen én van grote waarde zijn voor je team, zodat jullie samen succesvol kunnen zijn.

Ja, ik doe mee met deze online training

Meer inspiratie in je mailbox?

Meld je dan direct aan voor de Kirsten de Roo nieuwsbrief. Iedere 14 dagen ontvang je kijk-, lees- en luistertips over onder andere Succesvol Onboarden en Offboarden.